jump to navigation

Refuse ftp connection March 14, 2003

Posted by indooracle in indo-oracle, Uncategorized.
trackback

Hmm.. udah beberapa hari ini kok server suka ngadat begini sih?. Ngga bisa connect via ftp masak mesti upload via web. Ok deh!… ngga apa-apa, untuk sementara gue upload aja via web biar ngga keliatan bulukan banget websitenya.

Artikelnya sendiri belom gue tambah, masih banyak yg ada dikepala cuma pusing nentuin kapan gue mesti tulis jadi sebuah artikel (, puih… sabar aja deh!

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: